Workforce management software voor supermarkten

Een personeelsplanning maken voor de supermarkt, met grip op loonkosten en de beste werktijden voor het personeel. Zo is de PMT Personeelstool begonnen en we zijn groot geworden in de food retail. Daar liggen onze roots en vanuit onze supermarktervaring is de PMT Personeelstool steeds professioneler geworden. Echt een product vanuit de winkelvloer, vóór de winkelvloer. 

Het werken met de PMT Personeelstool wordt door onze klanten als eenvoudig en effectief ervaren. Daardoor worden sneller betere resultaten bereikt.  

Workforce management software voor supermarkten

Ruim 100.000 gebruikers en meer dan 1000 vestigingen werken succesvol met Retail Solutions

Het resultaat van efficiënt plannen

Bespaar tot 1% loonkosten op
je omzet

De gemiddelde supermarkt besteedt ongeveer 8% van de omzet aan loonkosten. Door een intelligente personeelsplanning met onze software is tot circa 12% te besparen op het loonkostenpercentage.

Meer tijd voor medewerkers

Als supermarkt-retailer besteed je jouw tijd liever niet aan spreadsheets en het handmatig overnemen van urenregistraties. Met de software van Retail Solutions ben je minder tijd kwijt aan administratieve rompslomp en houd je tijd over voor aandacht aan je medewerkers.

 

Altijd de beste oplossing voor jouw winkel

Tijdens de implementatie van onze software voor personeelsmanagement zorgen we ervoor dat je profiteert van de best practices van 1000+ locaties voor je personeelsprocessen. Bovendien denken we met je mee en zoeken we altijd naar de beste oplossing voor jouw winkel.

De praktijk wijst uit dat je medewerkers met de PMT Personeelstool echt beter gaan presteren. Je zet hen in hun kracht door heel veel processen te automatiseren. Ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat vertaalt zich terug in werkplezier, tijd en geld. 

De input van al onze klanten wordt meegenomen in de doorontwikkeling van PMT. Het pakket zit vol met best practices, waar inmiddels meer dan 1.000 winkels gebruik van maken. Wie onze klanten zijn? Albert Heijn (franchise), Jumbo, Coop, Vomar, Jan Linders en Hoogvliet.  

We blijven onze software continu verbeteren om je de beste oplossingen en het beste resultaat te bieden. Dat is wat wij belangrijk vinden. PMT geeft je grip en werkplezier! 

Optimaliseer je personeelsplanning
Retail Solutions - De beste workforce management software voor supermarkten

Dé beste workforce management software voor supermarkten

Alles dat voor optimaal plannen nodig is, is op één plek beschikbaar. Denk aan administratieve taken zoals uren loggen en doorgeven voor verloning; informatie uit CAO-, ATW- en WAB-regelingen; diverse contractgegevens per medewerker type; informatie over de kostprijs uurloon als ook uren en omzet vooraf, tijdens en achteraf op elk moment.

De personeelsplanning software van Retail Solutions is ontwikkeld vanuit onze jarenlange supermarktervaring. Daardoor weten we wat wensen en behoeften van retailers zijn. We verbeteren onze software continu om je de beste oplossingen te bieden waarmee jij het beste resultaat voor jouw winkel kunt realiseren.

Met PMT:

Grip op je loonkosten

Inzicht in processen

Focus op rendement

Roots in Foodretail

Dit vinden onze klanten

Jan Linders

“We hebben het idee dat Retail Solutions ons niet alleen als productgebruiker ziet, maar meer als samenwerkingspartner. Dit ervaren wij als zeer prettig.”

Lees het hele verhaal

Coop Ter Apel

“Met het programma PMT voorkom je administratieve rompslomp. Vroeger slingerden de urenbriefjes overal rond en moesten de medewerkers constant vragen wanneer ze moeten werken. Nu leggen we de verantwoording bij de medewerker neer, dat is erg makkelijk en daar zijn ze zelf ook blij mee.”

Lees het hele verhaal

Training voor supermarktmanagers en planners

Om onze software zo efficiënt en optimaal mogelijk te gebruiken, bieden we trainingen aan voor het gebruik van onze workforce management software. Daarin leren je afdelingsmanagers en medewerkers hoe ze de personeelsplanning software van Retail Solutions zo optimaal mogelijk kunnen inzetten en gebruiken.

Training voor supermarktmanagers en planners
Wat haal je uit deze demo

Wil jij ook meer inzicht en grip op je WFM-proces, zonder de frustraties van je software of Excelsheet? 

Neem dan nu direct contact op en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Minder loonkosten CTA demo

Vraag een demo aan