Branches

Home > Branches

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

Branches

Retail Solutions is ontstaan op de winkelvloer, vanuit de vraag waar je in de praktijk dagelijks tegenaan loopt: hoe kan ik meer besparen, winkelprocessen slimmer inrichten en efficiënter werken? Dat ons personeelsmanagement systeem daar heel effectief in is, dat blijkt uit de vele tevreden gebruikers van onze software. Meer dan 750 winkels en supermarkten werken dagelijks met PMT. En daar zijn ze blij mee, want we scoren gemiddeld een 8 in de beoordelingen!

Volgend jaar? Dan gaan we voor de 8,5. Wij willen de beste zijn en boven alles; klanten gelukkig maken. Dat is waar we het voor doen. Dat is waar onze software voor staat. Daarom laten we onze software in de toekomst nog beter aansluiten op jouw vraag, staan we altijd voor je klaar en gaan we een stapje verder dan andere spelers in de markt. Wij hebben één groot voordeel: wij hebben de praktijkervaring in retail. Daardoor kunnen we snel schakelen en direct inspelen op wat er nodig is om jouw winkel nog beter te laten draaien. Bekijk hier hoe PMT werkt voor onze klanten:

Supermarkten

Tuincentrum

Fashion

Ook besparen op uw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor uw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk u kunt besparen met onze Personeels Management Tool.