Franchisegever

Wat levert de PMT Personeelstool je op:  

  • Grip op loonkosten
  • Voldoen aan wet- en regelgeving (oa. CAO en ATW regels)
  • Betere communicatie naar personeel
  • Eenvoudiger plannen met betere werktijden voor personeel
  • Data om de operatie dagelijks optimaal aan te sturen
  • Gemak en minder fouten in loon-, verzuim- en verlofadministratie
  • TCO verlagen
  • Optimaliseren data en IT-landschap
In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Ruim 100.000 gebruikers en meer dan 1000 vestigingen werken succesvol met Retail Solutions

Gebruiksvriendelijker plannen dan ooit

Plannen vanuit inzicht

Wil je als organisatie écht grip op je totale loonkosten? Twijfel je of de doelstellingen wel gehaald worden en irriteert het je dat je niet tijdig kunt bijsturen? Op directieniveau wil je kunnen vertrouwen op rapportages met zekerheid dat de cijfers ook dé echte cijfers zijn vanuit een volledig gestroomlijnd proces.

In veel organisaties slingeren losse Excel sheets rond, waar persoonlijke interpretaties op los worden gelaten. Dubbele vastlegging is echt niet handig en extreem foutgevoelig. Wij hebben de oplossing voorhanden! Onze PMT Personeelstool ontzorgt en geef je volledig inzicht.

Eenvoudige urenregistratie

De PMT Personeelstool registreert simpel en snel de werktijden van jouw medewerkers. Jij ziet alle data die jij nodig hebt om te sturen en te rapporteren tot en met directieniveau.

Er wordt gepland op de juiste kosten en de juiste medewerker. Dát zorgt ervoor dat je integraal gaat besparen op de totale loonkosten.

Medewerkers gaan echt beter presteren omdat ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat werkt wel zo makkelijk.

RetailSolutions productupdate
Diepgaand inzicht in je loonkosten

Wel zo efficiënt 

Tijdregistratie van medewerkers is met de PMT Personeelstool een geautomatiseerd en eenvoudig proces. Het levert inzicht, kwaliteit en vooral een hoop tijd op.

PMT is ontwikkeld door retailers voor retailers. Met onze workforce management software plan je simpel. Je werkt niet meer met sheets in Excel of met tabellen in Word. Onze planningstool werkt online en professioneel. Dat geeft echt rust.

 Wat levert PMT je op: 

Tijd voor aandacht aan medewerkers

Ruimte voor verbetering van je processen 

Minder loonkosten

Besparing van jouw totale loonkosten 

Informatie bij de hand

Snel en scherp inzicht, waar je ook maar bent

Standaard uit de box, maatwerk mogelijk

Structurele rendementsverbetering

Retail Solutions - De beste workforce management software voor supermarkten

Managen van je arbeidsproces

Met de PMT Personeelstool kan op elk filiaal de meest optimale personeelsbezetting berekend worden. Heel gemakkelijk. Alles wat met je planning en personeelsuren te maken heeft staat op één plek en is inzichtelijk voor de bedrijfsleiders.

Je ziet geplande en gedraaide uren en wanneer je écht iemand op de werkvloer nodig hebt. Het resultaat is dat je geen onnodige uren meer inplant, waardoor je bespaart op je loonkosten. Er wordt gepland op de juiste kosten en de juiste match met de medewerker. Dat zorgt ervoor dat je integraal gaat besparen en professionaliseren. Geen verrassingen meer achteraf!

De managers krijgen weer tijd om op de winkelvloer bezig te zijn en klanten te spreken. Met PMT heb je echt tijd voor groei, ontspanning en inzicht.

De praktijk wijst uit dat je medewerkers met PMT beter gaan presteren. Je zet hen in hun kracht door heel veel processen te automatiseren. Ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat vertaalt zich terug in werkplezier, tijd en geld. 

Geen verrassingen meer

Het vastleggen van uren van medewerkers conform de juiste wet- en regelgeving is complex. Enorme risico’s van naheffingen en boetes zijn vervelend en laat staan je imagoschade. Herkenbaar? Dat is verleden tijd! Met de PMT Personeelstool ben je ervan verzekerd dat de juiste CAO de basis vormt van ons workforce management systeem. Dat ontzorgt je echt. Onze ervaring leert dat dit ook een basis van rust vormt voor bedrijfsleiders en directies.

Urenregistratie

Dashboards en BI-tooling 

Geen gedoe meer in Excel, maar heel eenvoudig online inzicht in jouw belangrijkste kpi’s. PMT levert veel verschillende rapportages die je op een hele makkelijke manier inzicht verschaffen.

Heb je een BI-tool waar jij alle data al uit haalt? Informeer bij ons over de mogelijkheden om PMT toe te voegen aan je data. 

Integratie IT-landschap

Wil je het verloningspakket koppelen aan PMT? Geen probleem. PMT is naadloos gekoppeld met AFAS, Loket en Nmbrs. Aanvullende koppelingen zijn in overleg te realiseren. Gemak staat voorop, dat is met Retail Solutions een feit.

Het eerste succes van Retail Solutions
Optimaliseer je personeelsplanning

Wil jij ook meer inzicht in en grip op je
WFM-proces, zonder de frustratie van je software of Excelsheet? 

Neem dan nu direct contact op en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Minder loonkosten CTA demo

Vraag een demo aan