Ondernemer

Wat levert PMT je op:  

  • Ruimte voor verbetering van je processen 
  • Besparing van jouw totale loonkosten 
  • Snel en scherp inzicht, waar je ook maar bent   
  • Structurele rendementsverbetering  
PMT Retail Solutions

Ruim 80.000 gebruikers en meer dan 900 vestigingen werken succesvol met Retail Solutions

In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Besparing op loonkosten 

Heb je geen idee hoeveel loonkosten je echt hebt? Of word je soms achteraf verrast met extra kosten? Heeft dat misschien te maken met je planning of de medewerkers?

Je wilt grip hebben en vooral snel inzicht. Dan zit je met onze WFM software helemaal goed. Je kaderleden krijgen met PMT een tool waar ze echt mee uit de voeten kunnen. De focus komt weer op besparing van tijd en kosten. Hierdoor ontstaat er rust en meer werkplezier!

Op deze manier krijg jij weer tijd voor zaken waar je als ondernemer blij van wordt: In de winkel zijn en je klanten spreken.  

Wat levert PMT je op?

Tijd voor aandacht aan medewerkers

Ruimte voor verbetering van je processen 

Minder loonkosten

Besparing van jouw totale loonkosten 

Informatie bij de hand

Snel en scherp inzicht, waar je ook maar bent

Standaard uit de box, maatwerk mogelijk

Structurele rendementsverbetering

RetailSolutions productupdate

Managen van je arbeidsproces

Je berekent de optimale personeelsbezetting heel gemakkelijk met PMT. Zet de juiste medewerker op de juiste plek in, op het juiste moment en tegen de juiste kosten. Alles wat met je planning en personeelsuren te maken heeft staat op één plek. Je ziet geplande en gerealiseerde uren en wanneer je écht iemand op de werkvloer nodig hebt. Hierdoor plan je geen onnodige uren meer in. Je gaat besparen op je loonkosten. Geen verrassingen meer achteraf!

De praktijk wijst uit dat je medewerkers met PMT echt beter gaan presteren. Je zet hen in hun kracht door heel veel processen te automatiseren. Ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat vertaalt zich terug in werkplezier, tijd en geld. 

Ben je nu onnodig veel tijd kwijt met aanvragen van je medewerkers die op je bureau liggen? Verlof, ziekte, shifts ruilen of vervanging zoeken, het kost veel teveel tijd. Met PMT worden deze processen in de software gefaciliteerd en kunnen medewerkers digitaal hun aanvragen indienen. Echt handig in één overzichtelijke app.  

Jouw voordeel? Een opgeruimd bureau. Dit alles met één klik via de online app van PMT. Je krijgt weer tijd waar je als ondernemer blij van wordt: in de winkel zijn en je klanten spreken. Tijd voor groei, gemakkelijk met PMT.

Geen verrassingen meer

Het vastleggen van uren van medewerkers conform de juiste wet- en regelgeving is complex. Enorme risico’s van naheffingen en boetes zijn vervelend en laat staan je imagoschade. Herkenbaar? Dat is verleden tijd! Met PMT ben je ervan verzekerd dat de juiste CAO de basis vormt van ons workforce management systeem. Dat ontzorgt je echt.   

Training voor supermarktmanagers en planners
RS nav vacatures

Eenvoudige urenregistratie

PMT registreert simpel en snel de werktijden van jouw medewerkers. Jij ziet alle data die jij nodig hebt om te sturen. Online en efficiënt beheer jij de knop als het gaat om het accorderen van de planning. 

Dashboards en BI-tooling

Geen gedoe meer in Excel, maar heel eenvoudig online inzicht in jouw belangrijkste kpi’s. PMT biedt veel verschillende rapportages die je op een hele makkelijke manier inzicht verschaffen.

Heb je een BI-tool waar jij alle data al uit haalt? Informeer bij ons over de mogelijkheden om PMT toe te voegen aan je data. Interesse in een BI-tool? Ons zusterbedrijf Validay heeft innovatieve dashboards die je scherp inzicht in je verbeterpotentieel verschaffen. Dat levert je rust én verbetering van het rendement op.

Software mockup

HR en salarisverwerking

Jij wil een eenvoudige en snelle verloning, geen gedoe meer met een dubbele invoer van medewerkers. PMT is naadloos gekoppeld met AFAS, Loket en Nmbrs. Medewerker- en salarisgegevens worden automatisch doorgegeven aan je accountant. Veel gebruikers ervaren elke verloningsronde weer wat een gemak dit oplevert.

Diepgaand inzicht in je loonkosten

Wil jij ook meer inzicht in en grip op je
WFM-proces, zonder de frustratie van je software of Excelsheet? 

Neem dan nu direct contact op en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Minder loonkosten CTA demo

Vraag een demo aan