Klantcase

“We hebben het idee dat Retail Solutions ons niet alleen als productgebruiker ziet, maar meer als samenwerkingspartner.”

Branche:
Supermarkt

Aan het woord:
Jan Linders

Klant sinds:
2018

Wil je inloggen bij een PMT omgeving van AH Jan Linders? Klik hier!

Jan Linders-logo

Het product PMT geeft onze organisatie op een eenvoudige manier inzicht in verschillende winkeldata en biedt daarnaast op gebruiksvriendelijke wijze de mogelijkheid om, op basis van deze data, een optimale winkelplanning te realiseren.

Inmiddels heeft PMT in relatief korte tijd een belangrijke rol binnen onze organisatie verworven en wordt niet alleen gebruikt voor planningsdoeleinden, maar ook voor pro-actief loonkostenmanagement. Daarnaast zijn wij als Jan Linders, erg tevreden over de samenwerking met Retail Solutions. De korte lijntjes zorgen ervoor dat vragen snel beantwoord worden en de retail achtergrond van medewerkers leidt tot kennis van de praktijk en actief meedenken bij uitdagingen.

Jan Linders supermarkten

Jan Linders

“De korte lijntjes zorgen ervoor dat vragen snel beantwoord worden en de retail achtergrond van medewerkers leidt tot kennis van de praktijk en actief meedenken bij uitdagingen.”

We hebben het idee dat Retail Solutions ons niet alleen als productgebruiker ziet, maar meer als samenwerkingspartner. Dit ervaren wij als zeer prettig.

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​

Ruim 100.000 gebruikers en meer dan 1000 vestigingen werken succesvol met Retail Solutions

Lees ook onze andere klantcases

Coop ter Apel

Supermarkt

Coop Ter Apel

Gert van der Haar

“Nu leggen we de verantwoording bij de medewerker neer, dat is erg makkelijk en daar zijn ze zelf ook blij mee.”

Lees het verhaal