RT_logo-site
24 januari 2019

Einde ondersteuning oudere versies Internet Explorer per April 2019

Beveiliging PMT Internet explorer

Sinds 12 januari 2016 levert Microsoft geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer voor oudere versies van Internet Explorer. Beveiligingsupdates verhelpen kwetsbaarheden waar malware misbruik van zou kunnen maken, waardoor gebruikers en hun gegevens veiliger blijven. Door regelmatige beveiligingsupdates zijn computers beter beschermd tegen kwaadaardige aanvallen, dus het is belangrijk om te upgraden en bijgewerkt te blijven.

Beveiligingseisen

We willen bij de ontwikkeling van PMT gebruikmaken van de nieuwste methodes op het gebied van applicatie- en webontwikkeling om te kunnen blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen. De meeste moderne browsers voldoen hieraan. Internet Explorer 11 is de laatste versie van Internet Explorer en ontvangt momenteel nog wel beveiligingsupdates, oplossingen voor compatibiliteitsproblemen en technische ondersteuning op Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10. Microsoft Edge is de opvolger voor Internet Explorer 11 vanuit Microsoft.

Ondersteuning browsers

Wij hebben ernaar gestreefd zo lang mogelijk ook de oudere versies van Internet Explorer te blijven ondersteunen, echter mede als gevolg van het vervallen van de ondersteuning door Microsoft zal ook Retail Solutions voor haar product PMT de browser ondersteuning aanpassen. Met ingang van April 2019 zullen oudere versies van Internet Explorer (t/m versie IE10) niet meer ondersteund worden. Maakt u dan nog gebruik van één van deze oudere versies kan het zijn dat PMT helemaal niet of niet naar behoren meer werkt.

Advies

Wij adviseren te werken met de meeste recente versies van de moderne browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari.
Als u graag met een Microsoft browser wilt blijven werken, kunt u gebruikmaken van Internet Explorer 11 of Microsoft Edge.

Als u nog gebruikmaakt van oudere versies van Internet Explorer, raden we u aan om over te stappen op één van de bovengenoemde browsers, bijvoorbeeld Google Chrome. Voor andere of oudere browsers kunnen we een optimale werking van de software niet garanderen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze support afdeling.

Meer nieuws en blogs

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​