RT_logo-site
20 april 2022

Productupdate april 2022

Wat haal je uit deze demo

JOUW STEM TELT BIJ DE DOORONTWIKKELING VAN PMT

Wij luisteren naar jou: maak jouw wens bekend

Gebruikerservaringen en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij maken PMT tenslotte voor jullie. Daarom waarderen wij het enorm dat jullie suggesties doen ter verbetering van ons product.

Zo kijken we bij het maken van een productplanning altijd naar de wensen en suggesties van onze klanten en proberen deze waar mogelijk te integreren in nieuwe functionaliteit.

Deze wensen registreerden we tot nu toe altijd per klant en we kregen vaak vragen over de status van ingediende wensen. Maar daar hebben we nu een oplossing voor bedacht!

Stem op wensen

We willen als leverancier uiteraard de meeste waarde toevoegen voor onze gebruikers en daarbij kunnen jullie ons helpen.

In de loop van april komen we daarom met een nieuwe integratie. We gaan alle wensen die we hebben ontvangen, zichtbaar maken in PMT. Je kunt hier zelfs jouw voorkeursstem op uitbrengen! Zo kun je ons laten weten welke wens of suggestie je het belangrijkste vindt.

(1) Op deze pagina kun je stemmen op een wens, een nieuwe suggestie plaatsen of een verbetersuggestie doen.

(2) Op deze pagina kun je stemmen op een wens, een nieuwe suggestie plaatsen of een verbetersuggestie doen.

Inzicht in de planning

Op deze nieuwe suggesties pagina kun je zien of een wens gepland staat om op te leveren. Je zult begrijpen dat we niet aan iedere wens direct kunnen voldoen. Het kan daarom zo zijn dat je wens niet in de planning voorkomt.

(3) Het overzicht van de planning van wensen en verbetersuggesties.


Zoals je ziet blijven we PMT verder ontwikkelen en daarbij maken graag gebruik van jouw input. Stem gerust op een wens van andere gebruikers want hierin geldt: hoe meer stemmen, hoe groter de kans!

Meer nieuws en blogs

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​