RT_logo-site
20 december 2022

Productupdate december 2022

Retail Solutions - De beste workforce management software voor supermarkten

Nieuwe kloktijden & timer

Tijdlijnweergave nu ook op kloktijden en timer pagina

We hebben onze kloktijden en timer pagina helemaal vernieuwd. We hebben de tijdbalkenweergave van de planningspagina ook doorgevoerd op de vernieuwde kloktijden en timer pagina. De twee nieuwe pagina’s zijn helemaal in onze nieuwe stijl.

Nog makkelijker registreren

Onze nieuwe timer pagina maakt het mogelijk om op een tablet, telefoon of pc in en uit te klokken. Zo kun je op de werkvloer niet alleen de werktijd van de medewerkers registreren, maar ook zien wie er ingeroosterd is. Maak je gebruik van externe klokken dan kun je met dit overzicht ook precies zien wie er ingeklokt of te laat is. Zo maken we het nog makkelijker en overzichtelijker.

Wisselt de medewerker van afdeling of komt deze invallen, maar was niet ingeroosterd? Geen probleem! Ook dat kun je eenvoudig regelen via deze nieuwe pagina.

Deze oplossing is desgewenst ook te gebruiken door de medewerker zelf via zijn eigen telefoon.

(1) De nieuwe timer pagina

Een aantal van onze klanten maakt al gebruik van de nieuwe timerfunctie. Die geeft hen controle over de registratie van de vulploeg én verhoogt de productiviteit en het contact, omdat medewerkers zich persoonlijk aan- en afmelden bij de leidinggevende.

“Het in- en uitklokken is super eenvoudig. Bovendien kun je precies zien wie er aanwezig is. Ideaal voor de vulploeg!”

Met onze nieuwe timer is het ook mogelijk om medewerkers zelf via de mobiele website in en uit te laten klokken. Deze softwarematige klokoplossing is ideaal voor kleinere bedrijven of voor wie niet wil investeren in hardware. Deze nieuwe functie zullen we nog verder gaan ontwikkelen en uitbreiden.

Kloktijdenpagina

Onze nieuwe kloktijdenpagina biedt niet alleen een beter overzicht maar maakt ook het verwerken en registreren van de realisatie nog makkelijker.
Zo kun je nu heel simpel extra diensten aanmaken, start- en eindtijden aanpassen en ook afdelingen wijzigen. Je hoeft niet eerst terug naar het rooster om een extra dienst toe te voegen. Als extra nieuwe functionaliteit kun je nu indirecte taken beheren op deze pagina. Alles op één plek, super eenvoudig!

2) De nieuwe kloktijden pagina

Bovendien hebben we, mede op basis van onze gebruikersfeedback, de kloktijdenpagina ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Dus ook op je smartphone heb je inzicht in de geregistreerde tijden en kun je simpel de realisaties verwerken.

Feedback geven is belangrijk

Wij zijn ontzettend blij met feedback van onze gebruikers en zoals je ziet levert het waardevolle input op voor de verdere doorontwikkeling van PMT.  

Wil je ook feedback geven? Dat kan via het feedback icoon in PMT of via de suggestiespagina waar alle gebruikerswensen te zien zijn. Je kunt hier ook stemmen op wensen van andere gebruikers.

Veel werkplezier toegewenst!


Meer nieuws en blogs

Thema: Planning, Retail ontwikkelingen

Productupdate Juni

Productupdate Juni Nieuw in PMT Beste gebruikers, In deze update willen we jullie graag meenemen in de…

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​

Thema: Planning, Retail ontwikkelingen

Productupdate Juni

Productupdate Juni Nieuw in PMT Beste gebruikers, In deze update willen we jullie graag meenemen in de…