RT_logo-site
16 juni 2022

Productupdate juli 2022

In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Tijd besparen doe je zo!

Roosters maken nog sneller

Bij het maken van een planning is het prettig als je snel je roosters kunt opzetten.

Soms is dat een kleine aanpassing, maar vaak ook een heel weekrooster.
Dat is ook precies de reden dat we in de nieuwe planningsmodule het slepen, schuiven en verplaatsen van een dienst mogelijk hebben gemaakt. Alles voor jouw gemak!

Daar doen we nu nog een schepje bovenop: Om nog sneller te roosteren, introduceren we het inline bewerken van een dienst. Hiermee kun je direct een starttijd, eindtijd en pauzetijden aanpassen of zelfs een hele nieuwe dienst creëren.

(1) Het inline bewerken van diensten

En omdat wij ook niet van herhalend werk houden, hebben we ook het kopiëren van diensten mogelijk gemaakt. Dit kan via het menu of gewoon met CTRL + C en CTRL + V.
Zo wordt een rooster maken nog sneller!

Als er al een dienst gepland is zou het fijn zijn dat je deze kan kopiëren en toewijzen aan een andere dag of aan een andere medewerker. Vaak zie je dat er veel dezelfde shifts zijn gedurende de week. Scheelt veel invultijd.

(2)      Het kopiëren van diensten.

Het nieuwe totaaloverzicht

Inmiddels is de uitrol van onze nieuwe planningsmodule gestart.

We gaan uiteraard gewoon door met het maken van mooie nieuwe schermen voor nog meer overzicht en gemak. Zo komen we binnenkort met een nieuw scherm dat het oude “totaal overzicht” vervangt. Door de oude pagina in tweeën te delen maken we de rapportages ook beschikbaar voor andere rollen en is er meer focus voor de eindcontrole.

Het cijfermatig overzicht en de rapportages krijgen een plaats op de nieuwe “Stuurinformatie” pagina en er komt een geheel nieuwe pagina voor de eindcontrole van de uren. Met hetzelfde gemak als op de Planning maken pagina kun je hier snel de laatste checks doen en heb je een volledig overzicht van alle geboekte uren per medewerker.

(3) Het nieuwe totaaloverzicht.

Feedback geven is belangrijk

Wij zijn ontzettend blij met feedback van onze gebruikers en zoals je ziet levert het waardevolle input op voor de verdere doorontwikkeling van PMT. Wil je ook feedback geven? Dat kan via het feedback icoon in PMT of via de suggestiespagina waar alle gebruikerswensen te zien zijn. Je kunt hier ook stemmen op wensen van andere gebruikers.

Veel werkplezier toegewenst!


Meer nieuws en blogs

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​