RT_logo-site
09 juni 2022

Productupdate juni 2022

RetailSolutions productupdate

Feest bij Retail Solutions

We zijn onlangs gestart met de uitrol van onze nieuwe planningsmodule in PMT! Momenteel worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Hieronder geven wij je een inkijkje.

Geheel vernieuwde schermen

Fantastische nieuwe schermen voor het hele planproces. Extra functionaliteiten voor veel meer gemak en focus. Op veel plaatsen hebben we extra sorteer- en filteropties toegevoegd en maken we meer gebruik van de beschikbare schermruimte.

Nieuwe dagroosters

We introduceren volledig nieuwe bewerkbare dagroosters in een tijdlijnweergave. Slepen, verplaatsen, verwijderen… allemaal met een paar klikken gedaan.
Beschikbaarheid, verlofaanvragen en vervangingsaanvragen zijn volledig geïntegreerd. Snel alle informatie bij de hand. Niet meer zoeken en wisselen van schermen.

Nieuw weekrooster

Er komt een geheel vernieuwd weekoverzicht, waarbij de focus wordt gelegd op het maken van het rooster. Overige informatie zoals inzicht in actuele uren, kosten, normen en werklast zijn met sneltoetsen oproepbaar en worden automatisch bijgewerkt bij elke wijziging. Niet meer scrollen en opnieuw bekijken dus!

Alleen de basisinformatie tonen we standaard. Alle overige informatie is naar wens op te roepen of in te stellen. Zo hou je zoveel mogelijk overzicht op het rooster. Aangevuld met veel filter-, sorteer- en groepeeropties én sneltoetsen wordt alles nog makkelijker. En natuurlijk slaan we je instelling voor je op, zodat je niet steeds opnieuw hoeft te selecteren. Lekker makkelijk.

Open diensten

In de nieuwe week- en dagroosters kun je voortaan een dienst maken zonder een toegewezen medewerker. Ook kun je medewerkers van diensten verwijderen. Bij het goedkeuren van een verlofaanvraag zullen de oude diensten van de medewerker als open diensten worden weergegeven. Zo hoef je niet meer te onthouden welke diensten je nog moet vervangen.

Standaard roosters

Het roostermaken en standaardroosters zijn van elkaar gescheiden, zodat je nu voor alle medewerkers onder elkaar een standaard rooster overzicht hebt. Lekker overzichtelijk.

Stuurinformatie

Het eerste deel van de nieuwe pagina ‘stuurinformatie’ brengt cijfermatig overzicht op zowel dag- als weekbasis samen op één plek. Actueel inzicht in alle kerncijfers, cruciaal om grip te houden op de operatie. En hierin hebben we ook naar je geluisterd: er komt voor deze nieuwe pagina een Excel-export. Alle cijfers in één handig format. Nooit meer overtypen!

Verlofaanvragen

De pagina verlofaanvragen is geheel vernieuwd en hier krijg je veel meer zoek- en sorteeropties. Het grafische verlofoverzicht is nu ook voor langere periode in te zien en is standaard beschikbaar gemaakt. Op één plek alle aanvragen in een mooie tijdlijnweergave en uiteraard te exporteren naar Excel. Handig voor de vakantieplanning!

Kloktijden

Op de kloktijdenpagina geven we de medewerkers in een samengevatte weergave weer. Hierdoor kun je snel zien bij welke medewerkers er afwijkingen zijn die beoordeeld moeten worden.
Voor een detailoverzicht in een tijdlijn weergave klik je simpelweg op de medewerker. Zo kun je makkelijk zien of er meer of minder is gewerkt. Is er anders gewerkt dan geklokt, bijvoorbeeld door het bijspringen op andere afdelingen? Je kunt nu makkelijk realisaties zelf toevoegen, wijzigen of verwijderen. Eenvoudig geregeld!

Vanaf heden kun je alles over de nieuwe pagina’s lezen op support.personeelstool.nl. Naast de geschreven documentatie die je van ons gewend bent, hebben voor de belangrijkste onderdelen nu ook instructievideo’s gemaakt waarin je meegenomen wordt hoe de nieuwe functies werken. Gemakkelijker kunnen we je het niet maken. Dát is wat ons blij maakt…jou het meest optimaal gebruik laten maken van PMT.

Meer nieuws en blogs

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​