RT_logo-site
18 mei 2022

Productupdate mei 2022

Retail Solutions - De beste workforce management software voor supermarkten

Gemaakt voor jou!

PMT maken we voor jou. Daarom is jouw stem belangrijk! In deze update laten we zien hoe we jullie stem hebben verwerkt in de nieuwe schermen van PMT. Na de lancering van de standaard roosters kregen we diverse opmerkingen over de gebruiksvriendelijkheid bij het opvoeren, wijzigen en beheren van de standaard roosters. Dat is voor ons een signaal geweest om direct mee aan de slag te gaan. 

Standaard roosters aangepast 

Het opvoeren, wijzigen en beheren van de standaard rooster is vereenvoudigd. Hierdoor kunnen roosters nu makkelijker gewijzigd worden. Het zetten van eindweken voor standaard roosters is makkelijker gemaakt en ook de beschikbaarheid van de medewerker is toegevoegd. 

Veel gebruikers hebben ons laten weten dat ze het prettig vinden om het beheren van een standaard rooster in hetzelfde scherm te kunnen doen als het maken van het rooster. 

‘Het is wenselijk om het beheren van een standaard rooster op dezelfde pagina te kunnen doen als het maken van de planning’. 

Het werken in PMT moet gemakkelijk en prettig zijn. In onze nieuwe planningsmodule hebben we het beheren van een standaard rooster teruggebracht op het planningsscherm. Zo helpen we jou om sneller en prettiger je werk te doen. 

Naast het beheer van het standaard rooster kwam op onze suggesties pagina als meest gehoorde wens het kunnen inzien van het telefoonnummer van de medewerker binnen. Daar hebben we ook gehoor aan gegeven! Het telefoonnummer van de medewerker wordt inzichtelijk gemaakt bij het standaard rooster op de nieuwe planningspagina. 

Momenteel wordt onze nieuwe planningsmodule getest door een aantal klanten en we zullen hem binnenkort verder uitrollen. 

(1)      Standaard rooster op de nieuwe planningspagina.

Groeperen en de-groeperen van overzichten

Wij krijgen regelmatig feedback binnen over het gemis aan overzicht op de nieuwe schermen, omdat medewerkers per afdeling getoond worden.

Op de standaard rooster pagina, maar ook op onze nieuwe planningspagina, worden medewerkers standaard getoond per afdeling. Deze groepering kun je echter eenvoudig opheffen door de toets combinatie ‘SHIFT + G’ te gebruiken of via de ‘sorteer- en groepeeroptie’. Wil je dit op je gemak even terugkijken? Bekijk dan hier onze instructie video: https://support.personeelstool.nl/hc/nl/articles/4417052915473-Medewerkerinformatie

Feedback geven is belangrijk

Wij zijn ontzettend blij met feedback van onze gebruikers en zoals je ziet levert het waardevolle input op voor de verdere doorontwikkeling van PMT. Wil je ook feedback geven? Dat kan via het feedback icoon in PMT of via de suggestiespagina waar alle gebruikerswensen te zien zijn. Je kunt hier ook stemmen op wensen van andere gebruikers.


Meer nieuws en blogs

Deel dit bericht:

Het werk in de winkel leuker maken en tot 1% minder loonkosten op je omzet realiseren?

Minder loonkosten op je omzet realiseren?​