Ondernemers

Wat levert PMT je op:  

  • Ruimte voor verbetering van je processen 
  • Besparing van jouw totale loonkosten 
  • Snel en scherp inzicht, waar je ook maar bent   
  • Structurele rendementsverbetering  
PMT Retail Solutions

Ruim 80.000 gebruikers en meer dan 900 vestigingen werken succesvol met Retail Solutions

In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Besparing op loonkosten 

Heb je geen idee hoeveel loonkosten je echt hebt? Word je soms achteraf verrast met extra kosten? 

Ondanks dat je productiviteit best goed is, blijven de loonkosten een uitdaging. Je vraagt je misschien af of het te maken heeft met je planning of de medewerkers.

Je hebt controle nodig over alles wat er gebeurt, maar hoe krijg je een helder overzicht om dat voor elkaar te krijgen?

Alles via Excel bijhouden is niet efficiënt. Cijfers knoop je nu wellicht aan elkaar om te bespreken met je team, maar dat kost veel tijd. 

Je wilt grip hebben en vooral snel inzicht. Dan zit je met onze WFM-software PMT helemaal goed. Er hoeven geen onnodige uren meer verloren te gaan met PMT. Je kunt met PMT je kaderleden prima verantwoordelijkheden geven. Zij krijgen een tool waar ze echt mee uit de voeten kunnen. De focus komt weer op besparing van tijd en kosten. Hierdoor ontstaat er rust en echt meer werkplezier!

Krijg weer tijd waar je als ondernemer blij van wordt: In de winkel zijn en je klanten spreken.  

 Wat levert PMT je op: 

Tijd voor aandacht aan medewerkers

Ruimte voor verbetering van je processen 

Minder loonkosten

Besparing van jouw totale loonkosten 

Informatie bij de hand

Snel en scherp inzicht, waar je ook maar bent

Standaard uit de box, maatwerk mogelijk

Structurele rendementsverbetering

De beste workforce management software voor tuincentra en dierenwinkels

Managen van je arbeidsproces

Bereken je optimale personeelsbezetting heel gemakkelijk met PMT. Zet juiste medewerker, op de juiste plek in op het juiste moment en tegen de juiste kosten. 

Alles wat met je planning en personeelsuren te maken heeft, staat op één plek. Je ziet geplande en gerealiseerde uren en wanneer je écht iemand op de werkvloer nodig hebt.

Resultaat? Er gaan geen onnodige uren meer verloren. Je gaat besparen op je loonkosten. Geen verassingen meer achteraf!

De praktijk wijst uit dat je medewerkers met PMT echt beter gaan presteren. Je zet hen in hun kracht door heel veel processen te automatiseren. Ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat vertaalt zich terug in werkplezier, tijd en geld. 

Ben je nu soms ook onnodig veel tijd kwijt met aanvragen van je medewerkers die op je bureau liggen? Verlof, ziekte, shifts ruilen of vervanging zoeken, het kost veel teveel tijd. Met PMT worden deze processen in de software gefaciliteerd en kunnen medewerker digitaal hun aanvragen indienen. Echt handig in één overzichtelijke app.  

Jouw voordeel? Een opgeruimd bureau. Dit alles met één klik via de online app van PMT. Je krijgt weer tijd waar je als ondernemer blij van wordt: in de winkel zijn en je klanten spreken. Tijd voor groei, gemakkelijk met PMT.

Geen verrassingen meer

Het vastleggen van alle uren en wet- en regelgeving van medewerkers is een omslachtig proces. Je moet niets vergeten, want een boete ligt zo voor de hand.  

Enorme risico’s van naheffingen en boetes zijn al vervelend, maar laat staan je imagoschade. Herkenbaar? Dat hoeft niet meer! Met PMT ben je ervan verzekerd dat de juiste CAO de basis vormt van ons workforcemanagementsysteem. Dát ontzorgt je echt.   

Training voor supermarktmanagers en planners
Gebruiksvriendelijker plannen dan ooit

Eenvoudige urenregistratie

PMT registreert simpel en snel de werktijden van jouw medewerkers. Jij ziet alle data die jij nodig hebt om te sturen. Online en efficiënt beheer jij de knop als het gaat om het accorderen van de planning. 

Dashboards en BI-tooling

Geen gedoe meer in Excel, maar heel eenvoudig inzicht in jouw belangrijkste kpi’s. PMT kent vele rapportages die jou helpen aan inzicht en gemak.

Heb je een BI tool waar jij alle data al uit haalt? Informeer bij ons over de mogelijkheden om PMT toe te voegen aan je data. Interesse in een BI tool? Ons zusterbedrijf Validay heeft innovatieve dashboards met scherp inzicht in je verbeterpotentieel. Dát levert je rust, succes én verbetering van het rendement op. 

Software mockup
Workforce management software voor tuincentra en dierenwinkels

HR en salarisverwerking

Jij wilt ook gemak met de verloning. Geen gedoe met dubbele invoer van medewerkers, maar eenvoud en gemak om snel te verlonen. PMT is naadloos gekoppeld met AFAS, Loket en Nmbrs. Medewerker- en salaris gegevens worden automatisch doorgegeven aan je accountant. Veel gebruikers ervaren elke verloningsronde weer wat een gemak dit oplevert.

Workforce management software voor tuincentra en dierenwinkels

Wil jij ook meer inzicht en grip op je WFM-proces, zonder de frustraties van je software of Excelsheet? 

Neem dan nu direct contact op en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Minder loonkosten CTA demo

Vraag een demo aan