Case: Albert Heijn Amstelveen

Home > Onze klanten > Albert Heijn Amstelveen

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

Albert Heijn Amstelveen

Bijkomend voordeel is dat alle CAO-regels in het systeem zijn verwerkt, waardoor je geen scheve schaats kunt rijden

PMT is simpelweg een aanrader!
“Met PMT zie je in één oogopslag of je met je planning, uren en omzet uitkomt. Mijn teamleiders gaan er heel vakkundig mee om. Het programma geeft hun inzicht, waardoor ze makkelijker binnen budget blijven.

Ik gebruik PMT zelf ook. Het is plezierig dat je niet gebonden bent aan een vaste werkplek en overal kunt inloggen. Via het systeem is het eenvoudig een bericht te sturen naar onze medewerkers. Zij hebben ieder een eigen login en zoeken via PMT zelf een vervanger als ze niet kunnen werken. Dat geeft mij een stuk rust.

Medewerkers vragen via de software ook hun verlof aan en na goedkeuring wordt dit direct gekoppeld aan de planning. Bijkomend voordeel is dat alle CAO-regels in het systeem zijn verwerkt, waardoor je geen scheve schaats kunt rijden. Tel daarbij op dat Retail Solutions al je vragen netjes beantwoordt, dan is PMT simpelweg een aanrader!”

– Ko van der Linden, Albert Heijn Amstelveen

Deze bedrijven gingen u voor:

Ook besparen op jouw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor jouw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk je kunt besparen met onze Personeels Management Tool.