Case: Kiko Milano

Home > Onze klanten > Kiko Milano

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

Kiko Milano

Kiko Milano – Met PMT weet ik zeker dat alles klopt.
Personeelsplanning in fashion kan lastig zijn, zeker met veel 0-uren contracten en tijd voor tijd-regelingen. Dat is ook waar beauty retailer Kiko Milano mee kampte. Na een flinke groei en eenentwintig nieuwe winkels in drie jaar tijd, gingen ze op zoek naar een nieuw systeem voor hun personeelsplanning.

Valerie Vanderstraeten, HR Assistent van Kiko Milano België en Nederland, vertelt: “Voorheen stuurden de managers mij elke maand een Excel-document met de roosters. Die kopieerde en plakte ik handmatig in mijn eigen administratie. Dat was allemaal foutgevoelig. Daarom wilden we slimmer werken en tijd winnen.” Planningssysteem PMT bleek een goede match. Vanderstraeten: “In de fashion branche, waar de planning heel flexibel is en de mensen geen vaste roosters hebben zoals op kantoor, is het echt wel nodig om een planningstool te hebben.”

“Mijn werk is leuker, er worden minder fouten gemaakt en het scheelt wel drie dagen werk”
Valerie Vanderstraeten, HR Assistent Kiko Milano België en Nederland

Deze bedrijven gingen u voor:

Ook besparen op uw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor uw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk u kunt besparen met onze Personeels Management Tool.