Planningstool PMT

Home > Planningstool PMT

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Software moet geen obstakel vormen, maar ondersteunend en faciliterend zijn. Dat maakt uw werk leuker en makkelijker.

De Personeels Management Tool is ontstaan vanuit de praktijk, in de praktijk. Samen ontwikkelden de drie Wahle broers de Personeels Management Tool voor retailers. Makkelijk plannen, communiceren met medewerkers en dagelijkse processen regelen. Alles wat met planning te maken heeft op één plek. Het werkt. Al meer dan 750 klanten besparen dagelijks op hun loonkosten. De technologie van PMT ontwikkelt steeds verder door om nog beter aan te sluiten bij wat u nodig heeft in de praktijk. State of the art software; simpel in gebruik.

De planningstool voor retailers

  • Makkelijk en snel personeel inplannen
  • Rechtstreeks communiceren met uw medewerkers via de app
  • Duidelijk overzicht van de loonkosten
  • Inlezen KPU en loonstroken
  • Bijsturen en managen loonkosten
  • Beschikbaarheid, verlof en ziekte doorgeven
  • Tijdregistratie en meer

PMT verbetert uw personeelsplanning waardoor u scherper kunt sturen op capaciteit, loonkosten en rendementsverbeteringen. Onze planningsoplossing is ontwikkeld door mensen die zelf jarenlang in de retail hebben gewerkt. Zij kennen de retail als geen ander! Daarom weten we precies wat belangrijk is: CAO-regelingen bijvoorbeeld, handig shifts ruilen en het efficiënt managen van taken.

Alles in één

U kunt alles onderbrengen in de tool. PMT is veel meer dan alleen personeelsplanning voor retailers. Zo kunnen uw medewerkers zelf verlof aanvragen, vervangingen zoeken of beschikbaarheid aangeven via de app. En hebt u slim zicht op wie u écht nodig hebt, welke uren er zijn gedraaid en hoe productief uw medewerkers zijn. PMT biedt een totaaloplossing die makkelijk en intuïtief werkt in gebruik. Dat betekent dat u minder lang bezig bent met administratie en kunt focussen op de core business van uw zaak.

Gekoppeld met de meest gebruikte salarispakketten

Grote kans dat PMT al een koppeling heeft met de leverancier van uw payrollpakket. Retail Solutions is een vertrouwd partner van AFAS en heeft al koppelingen ontwikkeld met de meest gebruikte salarispakketten.

We make it simple.
You do the rest.

“PMT bespaart mij maandelijks een significant bedrag” – Hans Kok

Bekijk hoe PMT werkt voor uw branche:

Tuin & Dier

Supermarkt

Fashion

Deze bedrijven gingen u voor:

Ook besparen op uw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor uw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk u kunt besparen met onze Personeels Management Tool.