Onze klanten

Home > Onze klanten

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

AL MEER DAN 75.000 GEBRUIKERS!

Retail Solutions is ontstaan op de winkelvloer, vanuit de vragen waar u in de praktijk dagelijks tegenaan loopt: hoe kan ik meer besparen, winkelprocessen slimmer inrichten en efficiënter werken? Dat ons personeelsmanagement systeem daar heel effectief in is, dat blijkt uit de vele tevreden gebruikers van onze software. Meer dan 750 winkels en supermarkten werken dagelijks met PMT. En daar zijn ze blij mee, want we scoren gemiddeld een 8 in de beoordelingen! Volgend jaar? Dan gaan we voor de 8,5. Wij willen de beste zijn en boven alles. Klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, dat is waar we het voor doen. Daarom laten we onze software in de toekomst nog beter aansluiten op uw vraag, staan we altijd voor u klaar en geven we net dat extra beetje aandacht. Wij hebben één groot voordeel: wij hebben de praktijkervaring in retail. Daardoor kunnen we snel schakelen en direct inspelen op wat er nodig is om uw winkel nog beter te laten draaien. Bekijk hier hoe PMT werkt voor onze klanten:

Toine ten Have – Overstappen op de PMT heeft mijn winkels erg geholpen

We zitten nu onder het landelijk gemiddelde qua loonkosten

Intratuin

Met PMT weet ik zeker
dat alles klopt

Kiko Milano

Retail Solutions beantwoordt al je vragen,
PMT is simpelweg een aanrader!

Albert Heijn Amstelveen

Met het programma PMT voorkom je administratieve rompslomp

Coop Ter Apel

We hebben het idee dat Retail Solutions ons niet alleen als productgebruiker ziet, maar meer als samenwerkingspartner. Dit ervaren wij als zeer prettig.

Jan Linders

Deze bedrijven gingen u voor:

Ook besparen op jouw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor uw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk u kunt besparen met onze Personeels Management Tool.