Speciaal voor jou

Wij staan voor plezier, samenwerken en resultaat. Wij bieden een unieke
oplossing: de PMT Personeelstool. Het is onze passie om klanten beter te laten presteren en telkens weer te verrassen. Dat maakt ons blij!

Bij Retail Solutions werken enthousiaste medewerkers die roots hebben in de
retail. We weten met elkaar waar we over praten en wat onze klanten nodig
hebben. Dat werkt wel zo prettig.

Ook hebben wij veel werkplezier met elkaar en dat maakt het werken bij
Retail Solutions tot een feest. Samenwerken met elkaar en vooral voor onze
klanten. Dat smaakt naar meer!

Team van Retail Solutions
Slimme personeelsmanagement

Personeel plannen kan slimmer

Wij helpen je met slimme en gebruikersvriendelijke workforce management software: de PMT Personeelstool. Daarbij helpen wij je om deze tool optimaal te implementeren voor jouw organisatie. Dat zit in ons DNA. Wij begrijpen vanuit onze retailervaring wat jij nodig hebt. Jij krijgt met onze PMT Personeelstool de meest optimale personeelsplanning en het beste inzicht. Met als resultaat? Gemak én rendementsverbetering.  
 
Klanten voelen zich meer dan thuis bij ons. Zij hebben ervaren dat we niet alleen
software leveren, maar juist samen op weg gaan naar verbetering van processen
en rendement. Dat levert je echt veel op! 

Geboren en getogen in de retail

De organisatie Retail Solutions is opgericht door broers Robin en Symen Wahle. Zij komen uit een echte retailfamilie. Destijds was er behoefte aan goede tijdregistratie en medewerkers die daardoor met plezier hun werk kunnen doen. De geboorte van de PMT Personeelstool was een feit! Een product van de winkelvloer, vóór de winkelvloer: voor retailers.  

Tijdregistratie van medewerkers is met onze PMT Personeelstool een geautomatiseerd proces. Dat levert inzicht, kwaliteit en vooral kostenbesparing en tijd op. Grip binnen handbereik, dat werkt wel zo prettig. Onze klanten beoordelen PMT ook nog eens als gebruikersvriendelijk.  

Wat ons onderscheidt? We kennen de branche en volgen de ontwikkelingen op de voet door in gesprek te blijven met onze klanten. Samen bespreken we welke ontwikkelingen we zien en waar behoefte aan is. Wij blijven de PMT Personeelstool doorontwikkelen zodat onze klanten de beste WFM-software hebben en beter presteren. 

Over ons geboren en getogen in retail
Het eerste succes van Retail Solutions

Het eerste succes

We zijn groot geworden in de food retail branche. Daar liggen onze roots en vanuit onze supermarktervaring is de PMT Personeelstool steeds geavanceerder geworden. Onze food retail ervaring hebben we doorgezet in andere branches zodat de PMT Personeelstool breed inzetbaar is. Uiteraard toegespitst op ontwikkelingen en bijzonderheden per branche, wel zo handig! Retailers helpen zit in ons bloed, daar worden wij blij van!  

De praktijk wijst uit dat je medewerkers met de PMT Personeelstool ook nog eens beter gaan presteren. Je zet hen in hun kracht door heel veel processen te automatiseren. Ze weten wat er van hen wordt verwacht. Dat vertaalt zich echt terug in werkplezier, tijd en geld.

Hier staan we voor

Verbetering van rendement

Marges in de retail zijn klein. Wij helpen ondernemers en winkelmanagers het rendement te verbeteren en doelen te behalen.

Duurzaam partnerschap

Wij gaan voor maximale ontzorging van onze klanten, samen voortgang boeken en samenwerken aan een beter resultaat.

Vernieuwen voor veranderende behoeftes

Door te luisteren, samen te werken met onze klanten en te vernieuwen, springen we in op veranderende behoeftes.

Een greep uit ons team

Symen Wahle

Symen Wahle

Managing Director

Robert Brinkmann

Robert Brinkmann

Commercieel manager
In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Ook in een gedreven team werken?

Heb je ervaring in de retail en wil je meebouwen aan onze toonaangevende retailsoftware? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken regelmatige nieuwe collega’s.