Het team van Retail Solutions

Wij helpen je met onze slimme software bij optimale personeelsplanning, tijdsregistratie en medewerkerscommunicatie, zodat zodat jij meer rendement haalt uit je winkel en bespaart op personeelskosten. Simpel.

Team van Retail Solutions
Slimme personeelsmanagement

Personeel plannen kan slimmer zodat je werk meer rendement oplevert

We weten dat je als retailer je tijd liever aan je winkel, personeel en klanten besteedt dan aan spreadsheets. We hebben dan ook onze retailervaring en kennis gebundeld in software voor personeelsmanagement. Met onze workforce management software plan je simpeler en krijg je direct inzicht en overzicht in  personeelsbezitting en -kosten. Zo wordt je werk leuker én haal je meer rendement uit je winkel.

Geboren en getogen in de retail

Retail Solutions is geboren en getogen in de retail. De organisatie is opgericht door broers Robin en Symen Wahle. Zij komen uit een echte retailfamilie: oudste broer William heeft de supermarkt van vader Wahle overgenomen en werkt onder meer aan het managen van werkprocessen en efficiency. Hij vraagt broer Robin, Econometrist & consultant, om te helpen meer grip te krijgen op zijn loonkosten. Jongste broer Symen heeft bij AFAS gewerkt en zich in HRM en payroll gespecialiseerd. In 2010 slaan Robin en Symen de handen ineen: ze zetten Retail Solutions op en ontwikkelen software voor workforce management.

Over ons geboren en getogen in retail
Het eerste succes van Retail Solutions

Het eerste succes

De eerste pilot draait Retail Solutions in de winkel van William, waar gelijk het eerste succes wordt geboekt. Retail Solutions boekt nu ook successen bij grote ketens als C1000, Hoogvliet, Vomar en Jumbo en helpen we retailers met tuincentra, dier- en cosmetica winkels.

Inmiddels is ook de Retail Solutions familie gegroeid. Meer dan 20 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klanten te helpen. Vrijwel iedereen heeft een achtergrond in de retailbranche en weet wat er op de werkvloer speelt. Geen retailproces is onbekend! Onze software beschikt daardoor over relevante functionaliteiten die het werk makkelijker en leuker maken en die bijdragen aan een optimaal rendement. 

Hier staan we voor

Minder loonkosten

Verbetering van rendement

Marges in de retail zijn klein. Wij helpen ondernemers en winkelmanagers het rendement te verbeteren en doelen te behalen.

Samenwerken op een makkelijkere manier

Duurzaam partnerschap

Wij gaan voor maximale ontzorging van onze klanten, samen voortgang boeken en samenwerken aan een beter resultaat.

Innoveren voor veranderende behoeftes

Vernieuwen voor veranderende behoeftes

Door te luisteren, samen te werken met onze klanten en te vernieuwen, springen we in op veranderende behoeftes.

Een greep uit ons team

Symen Wahle

Symen Wahle

Managing Director

Robert Brinkmann

Robert Brinkmann

Commercieel manager
In gedreven kantoor werken Retail Solutions

Ook in een gedreven team werken?

Heb je ervaring in de retail en wil je meebouwen aan onze toonaangevende retailsoftware? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken regelmatige nieuwe collega’s.