Case: Jan Linders

Daling tot 1% in loonkosten

Bespaar direct op personeelskosten

Meer dan 75.000 gebruikers!

Waaronder Kiko Milano, Intratuin, Vomar en Jumbo

Zeer eenvoudig in gebruik

Snel resultaat en overzicht in de hele winkel

Jan Linders

De korte lijntjes zorgen ervoor dat vragen snel beantwoord worden en de retail achtergrond van medewerkers leidt tot kennis van de praktijk en actief meedenken bij uitdagingen.

“Het product PMT geeft onze organisatie op een eenvoudige manier inzicht in verschillende winkeldata en biedt daarnaast op gebruiksvriendelijke wijze de mogelijkheid om, op basis van deze data, een optimale winkelplanning te realiseren.

Inmiddels heeft PMT in relatief korte tijd een belangrijke rol binnen onze organisatie verworven en wordt niet alleen gebruikt voor planningsdoeleinden, maar ook voor pro-actief loonkostenmanagement. Daarnaast zijn wij als Jan Linders, erg tevreden over de samenwerking met Retail Solutions. De korte lijntjes zorgen ervoor dat vragen snel beantwoord worden en de retail achtergrond van medewerkers leidt tot kennis van de praktijk en actief meedenken bij uitdagingen.

We hebben het idee dat Retail Solutions ons niet alleen als productgebruiker ziet, maar meer als samenwerkingspartner. Dit ervaren wij als zeer prettig.

Deze bedrijven gingen u voor:

Ook besparen op jouw personeelsplanning?

Marges in de retail zijn ontzettend klein. Een slimme planning van personeel en workforce management kunnen net het verschil maken voor jouw winkel. Ontdek nu hoe makkelijk je kunt besparen met onze Personeels Management Tool.